Isabel Mir

Avís legal

TERMES I CONDICIONS

ENVIAMENTS

Una vegada rebem la seva comanda, ens posarem en contacte amb vostè per la seva confirmació.

Els períodes de lliurament dependran de si s’ha de fer una nova reproducció de la peça.

El temps aproximat de lliurament un cop la peça està acabada son:

Península: De 3 a 5 dies labolables

Canàries, Balears, Ceuta i Melilla: De 3 a 5 dies laborables

Europa: De 3 a 5 dies laborables

Resta del món: de 10 a 15 dies laborables.

Si l’adreça d’enviament que vostè ens facilita fos incorrecta i el seu enviament ens fos retornat per aquest motiu, ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible per a una nova entrega, els costos derivats d’aquesta devolució i nou enviament seran assumits per vostè. Una vegada enviada la comanda la venda es considera completada i el no acceptar l’enviament no li dóna dret a un reemborsament. Tots els impostos derivats de duanes són responsabilitat del client, els aconsellem que consultin amb un agent de duanes per a més informació.

PAGAMENTS

Les nostres opcions de pagament són a través de transferència, en rebre el seu ingrés procedirem a l’enviament.

Isabel Mir pren totes les precaucions perquè la seva pàgina sigui el més segura possible, totes les dades que vostè ens facilita són protegides i en cap cas seran distribuides a tercers.

DEVOLUCIONS

Totes les devolucions han de ser acceptades primer per Isabel Mir, per a això haurà d’enviar un correu a joies@isabelmir.com en el termini de 3 dies hàbils a la recepció de la seva compra explicant el motiu de la seva devolució. No es considera motiu de devolució possibles diferències entre el color del metall de la peça que ha rebut, ja que cadascuna de les peces està tractada individualment i l’acabat no és idèntic en cada peça, tampoc es considera motiu de devolució petites diferències de color i vetes en les pedres semiprecioses de les nostres joies.

Les peces s’han de retornar a l’estat en què es van rebre, adjuntant la factura de compra o una còpia de la mateixa si va fer una compra múltiple, l’etiqueta i l’embalatge original. Un cop la sol · licitud de devolució hagi estat acceptada, ho a d’enviar a la següent adreça:

Isabel Mir
C / de la Creu, 8
07760 Ciutadella de Menorca
Illes Balears

Les despeses derivades de la devolució no li seran reemborsats, únicament aquesta despesa es reemborsarà si Isabel mir a comès algun error en l’enviament.

PRIVACITAT

Aquesta pàgina i tots els elements que la componen són propietat de isabel mir  qualsevol ús de la web o del seu contingut, en la totalitat o en part, que no sigui per a ús personal i no comencial està prohibit sense el permís d’Isabel Mir.

Isabel Mir refusa tota responsabilitat que es derivi d´una mala utilització dels continguts mostrats en aquesta pàgina i es reserva el dret d´actualitzar-los, eliminar-los i limitar-hi o restringir-hi l´accés en qualsevol moment, de manera temporal o permanent. Refusa la responsabilitat sobre l´informació que continguin pàgines web de terceres persones connectades mitjançant enllaços amb la pagina web de Isabel Mir.

POLÍTICA DE PRIVACITAT- PROTECCIÓ DE DADES

Isabel Mir us informa que té implantades les mesures de seguretat de caràcter tècnic i d’organització necessàries per garantir la seguretat de les vostres dades personals i evitar-ne l’alteració, la pèrdua i el tractament i/o l’accés no autoritzats. Tot això, de conformitat amb el que es preveu en l’article 9 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el reglament de desenvolupament de la LOPD.

Al utilitzar www.isabelmir.com vostè està acceptant la nostra Política de privacitat i els nostres Termes i Condicions. És possible que se li enviï informació sobre els nostres productes, promocions i ofertes, si no vol que això passi, pot donar-se de baixa  enviant  un correu electrònic a joies@isabelmir.com indicant que desitja donar-se de baixa.

INFORMACIÓ GENERAL

Dades Fiscals de l´empresa : Electrotecnia Balear, S.L

Domicili: C/ Creu, 8  07760 Ciutadella de Menorca

NIF: B-57299976

© Isabel Mir 2013-20 Avís legal Crèdits
Disseny web: Aina Genestar